Sostenibilitat (entorn natural i consum)

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Visita les minideixalleries de Castelldefels (quioscos)

01/09/2022 a 30/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

Descripció:

Les minideixalleries són un servei municipal creat pel foment de la recollida de residus de petit format que no poden anar a parar als contenidors que trobem als nostres carrers. Van ser habilitades a finals del 2018 rehabilitant cinc antics quioscos de premsa, amb la finalitat d’apropar el servei de deixalleria municipal als barris, i la xarxa s’ha anat ampliant des de llavors.

Mitjançant una visita guiada a una de les minideixalleries de Castelldefels s’explicarà en què consisteix aquest servei, quins residus accepta, com funciona i com s’organitza. L’activitat busca la sensibilització dels assistents vers la separació i correcte tractament dels residus específics, així com la posada en valor de la col·laboració de la ciutadania.

Durada: 
Aquesta activitat té una durada d’una hora.

Lloc:
El grup s’ha de desplaçar a la instal·lació, on es trobarà amb l’educador/a. Els horaris d’aquests equipaments són de 10h a 13h i de 16h a 19h, i cadascuna obre un dia diferent de la setmana, de dimarts a dissabte. Es recomana adequar-se a la disponibilitat de la minideixalleria més propera al centre educatiu.

Responsable municipal:
Annabel Subías

Unitat de Medi Ambient i Serveis Urbans

Tel.: 93 665 11 50. Extensió: 1235

ana.subias@castelldefels.org

Per reservar l’activitat heu de contactar directament amb l’organitzador (dades a sota)

Start:
01/09/2022
End:
Diumenge, 30 juny 2024
Activitat Categories:
, ,

Recinte

Exterior
Castelldefels Espanya

Organitzador

Fundació Catalana de l’Esplai – CAA Cal Ganxo
Phone:
93 0188147 / 687 199 004
Email:
calganxo@fundesplai.org
View Organitzador Website

Other

OBJECTIU
Conèixer l'organització i funcionament de les minideixalleries. Distingir els diversos tipus de residus que s'hi accepten. Fomentar la participació de les persones i els col·lectius en la recollida selectiva que es fa a les deixalleries.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: