Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Un viatge no triat (Irènia- Jocs de Pau) 6è primària, 1er ESO

15/01/2025 a 01/06/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR A PARTIR DEL 15 DE GENER FINS EL 31 DE MAIG

Es centra, en les conseqüències de la guerra de Síria, en els infants refugiats. En l’actualitat, a la Mediterrània, es donen diversos conflictes, les causes dels quals són múltiples i variades. La majoria d’aquests conflictes, es dirimeixen en enfrontaments socials interns, alguns dels quals, acaben en enfrontaments armats i altres en guerres obertes. Ajuda a entendre els efectes de les guerres en els infants i fomentar, el sentiment d’empatia envers les persones que les pateixen i a reflexionar sobre els jocs violents.

Taller procediment:

Prèviament, l’entitat educadora anirà al centre educatiu amb el tauler gegant del joc, les fitxes, etc. El taller es dirigirà  i, un cop acabada l’activitat, es recollirà el tauler i la resta del material.

La durada és d’1’30 hores cada grup classe.

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

 

Start:
15/01/2025
End:
01/06/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Phone:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Email:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: