Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Totes tenim la sang vermella (Fundació Akwaba) 1r ESO

15/01/2025 a 01/06/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR A PARTIR DEL 15 DE GENER FINS EL 31 DE MAIG 

“Totes tenim la sang vermella”, és el nom d’un curtmetratge, que parla sobre el racisme als barris. La història, serveix com a base per reflexionar sobre les relacions entre les diferents cultures que conviuen a Catalunya i per proposar noves formes de convivència no racista, ni violenta. El curtmetratge, ha estat realitzat, pel grup de joves del projecte Xarxa, de la Fundació Akwaba, amb la col·laboració de l’Associació ‘El cine secreto’ de Barcelona.

Durada: 1 hora. Espai: Aula amb reproductor de DVD.

Equipament necessari per a l’activitat: Ordinador, accés a internet, altaveus per a l’activitat i posteriorment la valoració conjunta.

DVD amb el curtmetratge, altres materials audiovisuals i proposta d’activitats. Més informació.

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

 

 

Start:
15/01/2025
End:
01/06/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: