Entorn segur i saludable

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Taller Violència Sexual

31/07/2023 a 28/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

Taller adreçat a adolescents que consisteix en visualitzar un vídeo i reflexionar en grup posteriorment les conductes que apareixen.

L’Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana (ATPROX) ha col·laborat amb la Direcció General d’Administració de la Seguretat (DGAS) en el procés d’elaboració de del taller adreçat a adolescents d’entre 13 i 16 anys d’edat per a prevenció de la violència sexual.

Durada de la presentació: 60 minuts aprox.

Realització i contacte: Mossos d’Esquadra – Oficina de Relació amb la Comunitat de la comissaria de CD Castelldefels.
Adreça electrònica: itpg6244@gencat.cat
Telèfon: 935519110 – extensió 45541
Adreça: Carrer Molinot, núm. 1

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Mossos d’Esquadra
Phone:
935519110 - extensió 45541
Email:
itpg6244@gencat.cat

Other

OBJECTIU
Introduir el fenomen de la violència sexual i el seu impacte en la societat. Identificar creences i/o actituds que justifiquen la violència sexual per a treballar-les posteriorment Detectar les necessitats i els dubtes dels joves en relació a la violència sexual i al seu abordatge. Ampliar la perspectiva i el coneixement envers altres formes de violència sexual no contemplades al vídeo (abús sexual, violència sexual intrafamiliar, violència sexual comesa per l’entorn proper, víctimes del gènere masculí, violència sexual comesa dins el context de la parella). Proporcionar recursos a on adreçar-se en cas de patir violència sexual.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: