Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

L’origen de la nit i les estrelles (El Gecko con botas) I4

15/01/2025 a 01/06/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR A PARTIR DEL 15 DE GENER FINS EL 31 DE MAIG

Conte de tradició oral dels indis nord-americans, que narra com a l’inici dels temps només existia el dia i, degut a les baralles entre els animals per ser reconeguts com els més importants, la natura es va enfadar i va fer caure un tel fosc que va cobrir el cel.

Només amb la cooperació de tots els animals aconsegueixen que torni a entrar llum del dia sobre la terra, foradant aquesta tela, fet que dona lloc a les estrelles. La natura, complaguda amb el treball conjunt dels animal, que han fet pinya, els retorna el dia amb sol, però cada dia els retorna la nit estrellada durant unes hores, per recordar-los la importància de cooperar.

La durada és de 45 minuts cada grup classe.

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal:

Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

Start:
15/01/2025
End:
01/06/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Phone:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Email:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: