Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

La casa dels Eriçons (Inma González) 3r primària

15/01/2025 a 01/06/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR A PARTIR DEL 15 DE GENER FINS EL 31 DE MAIG

Quan s’acosta l’hivern, la família d’eriçons decideix que han de marxar de la seva llar… ha arribat el moment de buscar-ne una de nova. Tota la família, s’embarca en una aventura cap a lo desconegut i emprèn un viatge a través del bosc. Però, buscar una llar no és fàcil i la família d’eriçons rebutjarà les ofertes del talp, la cigonya, l’esquirol… fins a trobar una llar metàl·lica abandonada pels humans. No saben que aquesta casa és un tanc.

Una història divertida i tendra per parlar de la pau, del conflicte, de la mancança d’un lloc on viure, de la solidaritat, dels perills i la bellesa de la vida.

La durada és d’1 hora cada grup classe.

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

 

Start:
15/01/2025
End:
01/06/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Phone:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Email:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: