Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Just o injust? (Irènia-Jocs de Pau) 4t ESO

15/01/2025 a 01/06/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR A PARTIR DEL 15 DE GENER FINS EL 31 DE MAIG

Joc de simulació. Què és el desenvolupament econòmic? Quina relació guarda amb el Comerç Internacional? Què tenen a veure, el desenvolupament i les relacions econòmiques internacionals amb les migracions? Les desigualtats econòmiques, entre les ribes nord i sud de la Mediterrània, són la causa principal del moviment migratori a la regió, però, a què es deuen aquestes diferències? Aquesta activitat, ens ajuda a analitzar algunes de les causes i conseqüències de l’Ordre Econòmic vigent i, a estudiar-ne les alternatives, com el comerç just.

Taller d’uns 110 minuts de durada, a càrrec d’Irènia-Jocs de Pau.

Si fos necessari pel taller en línia, procediment:

-Connexió directa amb l’aula

-Prèviament, l’entitat educadora enviarà per e-mail al centre educatiu la llista dels materials (regles, llapis, tisores, papers, etc.), que caldrà preparar i repartir als 6 grups, i es dirigirà el taller on-line amb la ajuda del professorat.

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

 

Start:
15/01/2025
End:
01/06/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Phone:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Email:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: