Igualtat de gènere i LGTBI

guia-educativa-castelldefels-icono-igualtat de genere i lgtbi
Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Intel·ligència sexual

01/07/2023 a 30/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

Partim del reconeixement del dret al plaer i de la consideració de la sexualitat des d’una posició positiva basada en una ètica relacional que comporti igualtat, plaer compartit, consentiment i salut davant els riscos. Per això cal que els nois i les noies adquireixin coneixements, adequats a la seva edat i procés maduratiu, sobre sexualitat i afectivitat. Per fer-ho es treballa a partir dels coneixements, les realitats i els dubtes que pot tenir cada grup en concret a través d’una activitat de pluja d’idees que es reconduïda per la persona formadora, parant especial atenció en detectar i desmuntar mites i tabús entorn el sexe.

Després es formen petits grups de discussió que reflexionaran sobre situacions conflictives entorn al sexe, amb l’objectiu d’oferir una visió crítica dels models i rols de gènere al voltant de la sexualitat que permetin identificar situacions de patiment o d’abús i assetjament.

Metodologia:

A través d’activitats lúdiques, dinàmiques i participatives ,dialoguem des d’una mirada àmplia sobre les sexualitats. Es busca crear  un clima en el que predomini el reconeixement i la comunicació en una convivència igualitària  tot donant la benvinguda a la diversitat.

Durada: 2 h.

Inscripcions: de l’1 al 29 de setembre de 2023, accedint al següent enllaç: https://forms.gle/1dv4Jg1CqHJJYTNV7

Contacte municipal:
Secció de Polítiques d’Igualtat

Isabel Cabré/ Anna D. Rodríguez

Tel: 667 871 709 o 93 665 11 50 (ext. 504)
igualtat@castelldefels.org

Activitat a càrrec de l’Associació Benestar i Desenvolupament.

L’aprovació d’aquesta activitat està en funció de la disponibilitat pressupostària.

Start:
01/07/2023
End:
Diumenge, 30 juny 2024
Activitat Categories:
, ,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció de Polítiques d’Igualtat
Phone:
667 871 709 o 93 665 11 50 (ext. 504)
Email:
igualtat@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Promoure la reflexió entorn a una sexualitat responsable, plaent, conscient i saludable. Oferir una visisó crítica sobre els models i rols de gènere entorn a la sexualitat que permetin identificar situaicons de patiment o d'abús i assetjament. Desmuntar les visions masclistes, heteronormatives i errònies sobre la sexualitat imperants a la nostra societat. Corregir creences errònies, mites i tabús masclistes entorn a la sexualitat, destacant la diversitat de les relacions afectives-sexuals. Fomentar actituds i comportaments que permetin establir relacions positives basades en el plaer, el consentiment i l'autoprotecció. Promoure habilitats de comunicació assertiva, auto coneixement i autoestima.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: