Igualtat de gènere i LGTBI

guia-educativa-castelldefels-icono-igualtat de genere i lgtbi
Carregant Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

I a tú què t’agrada? (diversitat sexual)

01/07/2023 a 30/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

L’orientació i el desig sexual no venen determinats ni pel sexe biològic ni per la identificació de gènere que cada persona construeix entorn a la seva persona. La diversitat en les relacions afectives i sexuals és un fet que ens permet reflexionar entorn a les diferents dimensions de la sexualitat (plaer, emoció i risc), així com en els processos d’auto coneixement, auto acceptació i autoestima.

Per treballar aquests continguts es realitza una activitat per identificar i desmuntar els estereotips que hi ha entorn de les diversitats sexuals a través de mites. També es treballa l’empatia per prevenir les LGTBI-fòbies. Finalment, es fan petits grups on, mitjançant vinyetes del còmic 1,2,3 4…Historietes Diversas, s’analitzen els prejudicis entorn les diversitats sexuals, generant un debat amb el grup per poder transformar realitats i convertir les aules en un espai segur.

A través d’activitats lúdiques, dinàmiques i participatives ,dialoguem des d’una mirada àmplia sobre les sexualitats i la diversitat sexual. Es busca crear  un clima en el que predomini el reconeixement i la comunicació en una convivència igualitària  tot donant la benvinguda a la diversitat.

Durada: 2 h.

Requisits tècnics: A càrrec de l’entitat.

Inscripcions: de l’1 al 29 de setembre de 2023, accedint al següent enllaç: https://forms.gle/1dv4Jg1CqHJJYTNV7

Contacte municipal:
Secció d’Igualtat

Isabel Cabré/ Anna D. Rodríguez
Tel: 667 871 709 o 93 665 11 50 (ext. 504)
igualtat@castelldefels.org

Activitat a càrrec de l’Associació Benestar i Desenvolupament.

L’aprovació d’aquesta activitat està en funció de la disponibilitat pressupostària.

Inici:
01/07/2023
Finalització:
Diumenge, 30 juny 2024
Categories d'Activitat:
, ,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció de Polítiques d’Igualtat
Telèfon:
667 871 709 o 93 665 11 50 (ext. 504)
Correu electrònic:
igualtat@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Visibilitzar la diversitat sexual i de gènere com un dret individual i col·lectiu. Corregir creences errònies, mites i tabús masclistes entorn a la sexualitat, destacant la diversitat de les relacions afectives. Visibilitzar, emmarcar i comprendre com es manifesten les diverses discriminacions i violències per LGTBI-fòbia- Fomentar actituds i comportaments que permetin desmuntar i transformar les discriminacions per LGTBI-fòbia. Promoure habilitats de comunicació assertiva, auto coneixement i autoestima.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: