Pau i solidaritat

Carregant Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

El teu estel per la Pau (Fundació Comparte) 1er a 6è primària

02/11/2023 a 31/05/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR DURANT EL CURS EN AQUESTS DOS PERÍODES:

  1. Novembre a Desembre (fins el 15 de desembre)
  2. Gener a Maig (A partir del 15 de gener)

Activitat organitzada, per l’entitat Fundació Comparte, amb seu a Castelldefels. És una ONG que té per objectiu, contribuir a l’educació (cultura de pau, alimentació, salut, justícia global, economia, sostenibilitat), en cinc països d’Amèrica Llatina.

L’objectiu d’aquesta activitat, és crear les condicions per aprendre col·lectivament, que la pau, és una experiència concreta ( més enllà del concepte), que s’expressa, en diverses  formes i realitats i que tots, podem contribuir a viure en un món més just, solidari i sostenible, amb les nostres accions de respecte, solidaritat i alegria.

Després d’una introducció al taller, donant a conèixer el per què d’aquesta activitat, es crearan les condicions, per crear una instància de diàleg, d’acord a les característiques de grup per visualitzar, a través d’experiències concretes, els espais i accions que contribueixen a la pau, en la nostra comunitat i al món.

Finalitza el taller pràctic amb la confecció de l’estel individual o grupal.

Per últim, es decidirà, com es donarà a conèixer el treball a la resta de la comunitat educativa, fent exposició, volant els estels al pati de l’escola i fent activitats diverses.

Idea: Acció internacional, per manifestar la nostra voluntat i desig, de viure en un món en pau.

Valors: La pau, solidaritat, participació, el dret a la recreació, sensibilitat davant la realitat de les nenes i nens d’Amèrica Llatina.

Durada de l’activitat: mínim 1 hora

Material aportat per l’entitat: Fitxa didàctica.

Material prefabricat per a l’elaboració de l’estel i els accessoris per fer-lo.

Requisits tècnics: Les escoles, facilitaran les dades del grup, edats i quantitat participants.

Reunió virtual, per aclarir els dubtes i organitzar l’activitat, en cas de no fer-se presencial.

Més informació

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre de 2023, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

Inici:
Dijous, 2 novembre 2023
Finalització:
31/05/2024
Categories d'Activitat:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Telèfon:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Correu electrònic:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: