Participació i convivencia

guia-educativa-castelldefels-icono-participacio convivencia i interculturalitat
Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Educació per la Participació Ciutadana. Consell de la Infància

01/07/2023 a 30/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

Es treballarà una temàtica a través de les trobades mensuals dels consellers i les conselleres que actuaran com a representants i portaveus dels seus grups classe. En aquesta primera edició la temàtica a treballar serà la convivència.
També s’aniran inclouen als infants en tots els espais i canals de participació de les diferents àrees i serveis municipals.
Més informació

Adreçat a:
Infants d’entre 9 i 11 anys (5é i 6é) de les escoles de Primària de Castelldefels i entitats o associacions esportives, culturals, de lleure, etc.

Responsable municipal:
Regidoria de Participació Ciutadana
Sara Segarra (Tècnica Participació Ciutadana)
Tel. 93 665 11 50 Ext.: 2090
participacio@castelldefels.org

Start:
01/07/2023
End:
Diumenge, 30 juny 2024
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Participació Ciutadana
Phone:
93 665 11 50

Other

OBJECTIU
Fomentar la participació dels infants en els afers de la ciutat. Atendre les opinions, necessitats i desitjos dels infants. Promocionar els drets de la infància. Millorar la ciutat globalment incorporant els punts de vista dels infants. Adaptar la ciutat als infants. Educar en el joc democràtic, desenvolupar l'esperit crític, assolir responsabilitat amb els afers col•lectius, capacitat de compromís i exercir el rol de representant. Posar en valor la política com una activitat necessària per a la convivència. Fomentar que els infants coneguin i participin a la construcció de la ciutat. Conèixer, per part dels infants i altres actors implicats, més i millor el funcionament de l'ajuntament. Potenciar aptituds per al diàleg, l'escolta i la col·laboració
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: