Pau i solidaritat

Carregant Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Consum responsable: Llavors al vent (Ombú Acció) 5è primària

02/11/2023 a 31/05/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR DURANT EL CURS EN AQUESTS DOS PERÍODES:

  1. Novembre a Desembre (fins el 15 de desembre)
  2. Gener a Maig (A partir del 15 de gener)

És un taller, sobre sobirania alimentària i consum responsable. En un món, on malgrat l’expansió de la indústria alimentària, es passa gana, posem en valor, cultivar petits horts que alimentaran al planeta. Treballem, amb una presentació audiovisual i amb activitats plàstiques, que faciliten la compressió, l’expressió i la implicació de les nenes i els nens.

Durada: 1.30-2 hores. Més informació.

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre de 2023, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

Inici:
Dijous, 2 novembre 2023
Finalització:
31/05/2024
Categories d'Activitat:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Telèfon:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Correu electrònic:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: