Sostenibilitat (entorn natural i consum)

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Coneguem els nostres parcs naturals

01/07/2023 a 30/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

Programa d’educació ambiental inclusiu per conèixer els espais naturals protegits de la província de Barcelona gestionats per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments i institucions que hi estan implicats, uns espais de gran diversitat natural, paisatgística, ecològica i cultural.

Aquesta activitat comprèn dues fases:

  1. La primera fase, dirigida pel professor/a del centre educatiu, es realitza a l’aula. En aquesta fase els alumnes desenvolupen un treball previ amb l’objectiu de preparar la sortida que més endavant faran al parc.

La segona fase es porta a terme al parc amb el suport d’un educador/a ambiental, que guiarà el grup durant l’itinerari per l’espai natural.La visita a l’espai natural inclou el transport gratuït en autocar des de l’escola fins al parc de destinació, la realització d’un itinerari guiat i el retorn al centre escolar en el mateix vehicle. El cost del transport l’assumeixen, en parts proporcionals, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

L’activitat es preveu com una sortida de tot un dia escolar. L’educador/a ambiental acompanyarà el grup durant l’activitat del matí (de 10 a 14 h).

Calendari:
Disponible els mesos de febrer a maig.

Responsable municipal:
Tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Castelldefels
Marta Iglesias
Adreça electrònica: educacio@castelldefels.org
Tel. 93 665 11 50 Extensió: 1364

Realització:
És una iniciativa de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels.
A càrrec de: La Vola
Contacte: Nerea Coca.
Tel.: 93 851 51 58 y 93 851 50 55

Més informació

Cal sol·licitar l’activitat al següent formulari abans del 22 de setembre de 2023.

 

Start:
01/07/2023
End:
Diumenge, 30 juny 2024
Activitat Categories:
, ,

Organitzador

La Vola
Phone:
93 851 51 58 y 93 851 50 55
Email:
educacio@anthesisgroup.com

Other

OBJECTIU
Sensibilitzar els escolars contra la utilització irracional que fa l'home de la natura i donar-los pautes per harmonitzar les relacions home-natura. Conèixer un parc natural.

Recinte

Parc del Garraf
Castelldefels, Castelldefels 08860 Espanya
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: