Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Còmic pels Drets Humans. Taller quatre sessions. (Fundació solidaritat UB) Batxillerat

28/10/2024 a 30/05/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR DURANT EL CURS EN AQUESTS DOS PERÍODES

28 d’Octubre a Desembre (fins al 15 de desembre)
Gener a Maig (A partir del 15 de gener)

La proposta és, a través del còmic, la divulgació de l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible, tot aprenent el llenguatge del còmic i les seves tècniques d’elaboració, es reflexiona sobre les accions que des de l’àmbit local es poden realitzar per l’assoliment dels objectius de Desenvolupament sostenible i les possibilitats de participació ciutadana d’infants i joves.

Les Nacions Unides han adoptat l’Agenda 2030 que estableix 17 objectius per erradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

Durada: 4 hores, distribuïbles de forma variable (4 sessions d’una hora, 2 sessions de dues hores, 1 sessió de quatre hores amb pausa).

Inscripcions: de l’1 al 30 de setembre, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

 

Start:
Dilluns, 28 octubre 2024
End:
30/05/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Phone:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Email:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: