Pau i solidaritat

Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Còmic pels Drets Humans (Fundació solidaritat UB) 5è primària

15/01/2025 a 01/06/2025

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

ATENCIÓ!! AQUESTA ACTIVITAT ES POT PROGRAMAR A PARTIR DEL 15 DE GENER FINS EL 31 DE MAIG

La proposta, és a través del còmic, la divulgació de l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible: tot aprenent el llenguatge del còmic i les seves tècniques d’elaboració. Es reflexiona, sobre les accions que des de l’àmbit local es poden realitzar, per l’assoliment dels objectius de Desenvolupament sostenible i les possibilitats de participació ciutadana d’infants i joves.

Les Nacions Unides, han adoptat l’Agenda 2030, que estableix 17 objectius per eradicar la pobresa, protegir el planeta i fer realitat els drets humans de totes les persones.

Durada: 4 hores, distribuïbles de forma variable (4 sessions d’una hora, 2 sessions de dues hores, 1 sessió de quatre hores amb pausa).

Taller en línia, procediment: fitxa

Inscripcions: de l’1 de setembre al 6 d’octubre, accedint al següent enllaç: https://forms.office.com/e/fresLw63sL

 

Responsable municipal
Lourdes Carreras

Tel.: 93 665 11 50   Ext.: 1359
Adreça electrònica: lourdes.carreras@castelldefels.org

Start:
15/01/2025
End:
01/06/2025
Activitat Categories:
,

Recinte

Centres Escolars
Castelldefels Espanya

Organitzador

Secció Pau i Solidaritat
Phone:
93 665 11 50 Ext.: 1359
Email:
cooperacio@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
Facilitar a les escoles instruments per a treballar els valors de la pau, la solidaritat, els drets humans, la cooperació, la diversitat i la convivència intercultural. Promoure i fomentar valors i actituds que contribueixin a construir la cultura de la pau, el respecte i la defensa dels drets humans i dels drets dels infants. Conèixer altres cultures d'una forma lúdica (amb tallers, exposicions, contes, música, teatre, jocs, etc.). Donar suport, en forma de recursos humans i materials, a les iniciatives dels centres educatius i dels seus docents en aquests temes. Facilitar activitats de formació adreçades a pares i mares, perquè puguin contribuir amb més eines a millorar la convivència entre els infants i entre les famílies. Apropar a la comunitat educativa els recursos i/o serveis de Pau i Solidaritat.
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: