Gaudim amb la cultura

guia-educativa-castelldefels-icono-gaudim amb la cultura
Loading Activitats

« Totes les activitatsTodas las actividades

Biblioteca: Programa “Vine a la Biblioteca”

01/07/2023 a 30/06/2024

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓN

EDUCACIÓ INFANTIL(I5):Visita de la sala de la biblioteca amb l’objectiu de fer una primera aproximació als serveis de la biblioteca. Narració d’un conte i temps lliure per mirar contes a la sala.Presentació de la mascota de la biblioteca, la pirata Benvalenta.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA (Cicle Inicial-  2n): Visita a la biblioteca, a la sala infantil, amb l’objectiu de fer una primera aproximació a la biblioteca pública i els seus serveis. Petita explicació de la normativa. L’objectiu principal que busca es incentivar i fomentar la lectura per plaer. En funció de la disponibilitat del centre el grup es pot quedar l’estona que vulgui després de la visita.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA (Cicle Mitjà- 4t): Visita a la biblioteca, bàsicament a la sala infantil, amb l’objectiu de fer una aproximació al funcionament de la biblioteca pública i els seus serveis.

Explicació de la normativa, introducció a la CDU, distribució del fons, autopréstec i Internet i +.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA (Cicle Superior- 6è): Visita a la biblioteca (sala infantil i espais d’adults), amb l’objectiu de facilitar les eines necessàries per la recerca de fons. Explicació de la normativa i serveis de la biblioteca. Joc de pistes per entendre el concepte de signatura, cerca al catàleg,  tema i recerca a prestatgeria i finalització amb una visita a la resta de plantes de la biblioteca, funcionament de l’autopréstec, la bústia intel·ligent, el servei d’impressió i els fons especials.

Contacte municipal:
Marta Granel, Tècnica de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado
Tel.: 93 6369697
Adreça electrònica:biblioteca@castelldefels.org

Les visites escolars es realitzaran dimecres i divendres matí i les tardes de dimecres i dijous.

Start:
01/07/2023
End:
Diumenge, 30 juny 2024
Activitat Category:

Recinte

Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado
Carrer del Bisbe Urquinaona, 19-21
Castelldefels, Barcelona 08860 Espanya
Phone:
936 36 96 97

Organitzador

Secció Cultura
Phone:
936352780
Email:
Cultura@castelldefels.org

Other

OBJECTIU
EDUCACIÓ INFANTIL (I5): Explicar el funcionament, de forma molt básica i adaptada a la seva edat, de la biblioteca.Foment de la narració oral amb la narració d'un conte i foment de la lectura per plaer. EDUCACIÓ PRIMÀRIA (Cicle Inicial- 2n): Primer contacte amb la biblioteca.La importància de la narració oral a través de la narració d'un conte.Explicació de les àrees d'imaginació i coneixements adaptat a l'edat i foment del gust de la lectura per plaer. EDUCACIÓ PRIMÀRIA (Cicle Mitjà- 4t): Explicar el funcionament de la biblioteca i els recursos que hi poden trobar. Treballar per la seva autonomia d'ús i introduir-los en el concepte de matèria a través de la classificació de la CDU i el joc de les signatures. EDUCACIÓ PRIMÀRIA (Cicle Superior- 6è): Explicar el funcionament de la biblioteca i els recursos que hi poden trobar. Treballar per la seva autonomia d'ús. Donar eines per l'ús dels catàlegs i afiançar el concepte de signatura a través d'un joc de pistes
ÀREA:ÁREA:
DIRIGIT A:DIRIGIDO A: